Algemene voorwaarden

Wanneer u een zoekservice aanvraagt gaat u akkoord met de algemeen geldende voorwaarden.
Onze vrijwilligers kunnen zich legitimeren door middel van een legitimatie pas die gekoppeld is aan onze website.

Algemeen gelden de voorwaarden:

Stichting gevonden-verloren is niet aansprakelijk voor eventuele schade ontstaan voor, tijdens of na de zoek tocht.
De vrijwilligers van Gevonden-verloren zoeken op vrijwillige basis en kunnen te allen tijden afzien van het bieden van service wanneer de veiligheid niet gewaarborgd is.
Bij het aanvragen van een zoekservice bij gevonden-verloren gaat u akkoord dat de stichting en of vrijwilliger niet aansprakelijk is voor eventueel ontstane schade.

De vrijwilligers van gevonden-verloren maken soms foto en video opnames die gebruikt worden op onze websites en andere socialmedia kanalen, wilt u dit niet geeft u dit dan tijdig aan.
Meer hier over kunt u vinden door op deze tekst balk te klikken, hierdoor word u doorgezonden naar onze pagina beeld en geluid.

De stichting rekent enkel kilometer vergoeding van huis naar locatie en retour, deze kosten zijn € 0,35 per gereden kilometer deze kosten worden voldaan direct aan de vrijwilliger.
Wanneer er parkeerkosten zijn zullen deze vergoed dienen te worden aan de vrijwilliger direct na afloop zoekservice.
Bij duik gerelateerde klussen zal er een extra onkosten vergoeding gerekend worden van € 35,= per duiker.
Wanneer er eventueel vergunningskosten zijn zullen we dit vooraf bespreken, bij akkoord dienen deze vergoed te worden aan de stichting.
Wanneer een vrijwilliger niet hoeft te duiken maar wel het water in moet rekenen wij hiervoor €20,- per wader (met uitzondering van strand aanvragen)

Alle kosten zullen bekend zijn alvorens de vrijwilliger naar de locatie vertrekt, mocht in de tussentijd het verloren item toch worden terug gevonden en de vrijwilliger is al onderweg dan zullen de gemaakte onkosten vergoed dienen te worden aan de vrijwilliger.

Wanneer u akkoord gaat met de kosten zullen wij uw telefoonnummer delen met de vrijwilliger die komt, hij of zij zal met u de afspraak voor de zoektocht maken.
Het liefst hebben wij natuurlijk dat u zelf aanwezig bent tijdens onze zoektocht, mocht dit onverhoopt niet lukken en het item wordt gevonden zult u het item zelf moeten afhalen bij de vrijwilliger of de kosten van verzending moeten betalen, wellicht is het mogelijk om het gevonden item bij u langs te brengen in overleg met de vrijwilliger.

Stichting gevonden-verloren bestaat uit vrijwilligers, het staat u vrij een vindersloon te geven aan de vrijwilliger of een donatie te doen aan de stichting, maar dit is NIET verplicht

Wanneer een item niet wordt terug gevonden zullen de gemaakte onkosten alsnog voldaan moeten worden aan onze vrijwilliger.
Echter zullen wij op onze socialmedia kanalen aandacht geven om alsnog het verloren item terug bij u te krijgen.

Stichting gevonden-verloren heeft een hoog slagingspercentage, maar wij kunnen nooit garantie geven op succes.

Alle vrijwilligers van gevonden-verloren zijn in het bezit van een VOG (verklaring omtrent gedrag)

Indien zich tussen de partijen een situatie voordoet die niet in deze algemene voorwaarden geregeld is, dient deze situatie te worden beoordeeld naar de geest van deze algemene voorwaarden.