Nog geen reacties

Een namiddagje werken in de tuin

Een namiddagje werken in de tuin.

Na een namiddagje werken in de tuin merkte ik plots dat ik mijn trouwring kwijt was. Grote paniek want het is een ring met steentjes die ik van mijn meter kreeg uit een ring van haar. Tot overmaat van ramp is ze net een paar weken geleden overleden. Ik was ten einde raad en zat in zak en as.

trouwring verloren in de tuin trouwring verloren in de tuin

Mijn man en ik zijn direct op zoek gegaan naar de ring, we huurden een metaaldetector, zochten ermee in de tuin en wandelden er verschillende keren het traject mee dat ik nog gefietst had voordat ik ontdekte dat ik de ring kwijt was.

trouwring verloren in de tuin trouwring verloren in de tuin

4 dagen lang zochten we met verschillende mensen, maar het mocht niet baten, de ring was niet meer te vinden.

We stonden op het punt het op te geven toen ik de website gevonden-verloren.be vond. Mijn man vond het vergeefse moeite, maar ik wilde toch ook deze laatste kans grijpen om hem terug te vinden en nam contact op via de telefoon. Ik kreeg Geert aan de lijn, hij luisterde naar mijn verhaal en probeerde me direct gerust te stellen. Hij kon niet garanderen dat ze de ring zouden vinden, maar wist me wel te vertellen dat een gehuurde metaaldetector niet veel zin heeft en dat veel mensen eerst zelf zoeken en niets vinden, maar dat dat niet betekent dat de vrijwilligers ook niks zullen vinden.

Ik besloot het erop te wagen en vulde het formulier op de website in. Niet veel later werd ik gecontacteerd door Danny, en 2 dagen later kwam hij al ter plaatse.

trouwring teruggevonden in de tuin door gevonden-verloren.be

Nadat hij me gevraagd had de situatie wat uit te leggen, ging hij aan de slag en nog geen halfuur later had hij de ring al gevonden.

trouwring teruggevonden in de tuin door gevonden-verloren.be

Ik kon het niet geloven, mijn geluk kon niet op! Ik ben gevonden-verloren enorm dankbaar, het zijn echt mensen met een ❤ van goud!

Op weg naar een nieuw avontuur.

Prachtige, emotionele opdrachten uitvoeren met onze mooie stichting.

Hier doen wij het als stichting voor!!

Help ons mee en deel onze berichten!
Via deze link heeft u alle sociale mediakanalen in 1 x bij de hand:


Volg ons op YoutubeInstagram en Facebook

“Onze passie, uw geluk”