Veel gestelde vragen:

Voor wie is deze metaaldetector zoekservice bedoeld?

Voor iedereen die iets waardevols verloren is en dit graag terug gevonden wil. Ook als u iemand kent die een voorwerp verloren is, dan kunt u deze persoon op onze service wijzen.

Wat kost jullie zoekservice?

Onze zoekservice is zo goed als gratis.

We vragen alleen een bijdrage à € 0,35 per kilometer voor reiskosten vanuit het punt van vertrek en eventueel parkeergeld.

Een gepast vindersloon wordt op prijs gesteld maar is zeker niet verplicht.

Mocht er moeten worden gedoken dan vragen we fles-vul vergoeding en schoonmaak vergoeding a 35€ per duiker. Wanneer er in het water gezocht moet worden rekenen wij €20 per wader (met uitzondering van zoektochten op het strand)

Wij vragen per opdracht een vrijwillige donatie van €5 om onze stichting draaiend te kunnen houden. De vaste kosten voor de stichting  zijn op deze manier gedekt.

Voor sommige locaties en gebieden geld een zoek verbod wij hebben veel vergunning op plaatsen waar anderen niet mogen zoeken.
Hebben wij voor een bepaalde plaats geen vergunning dan zorgen wij dat het in orde komt.
Als hier kosten aan zijn verbonden zullen wij u dit van te voren melden.

Mag ik helpen zoeken?

Graag zelfs! Zo kunt u nog beter de plaats van verlies aangeven. Maar we begrijpen ook dat dit niet altijd mogelijk is. Kunt u er niet bij zijn vul dan a.u.b. het formulier zoekservice aanvragen zo volledig mogelijk in.

Waar kunnen jullie zoeken?

Wij kunnen vrijwel overal zoeken. Of het nu gaat om op land in het water of onderwater, wij duiken zelfs naar uw verloren items. Dus Trouwring in het water gevallen ? ook dan kunnen wij u helpen.

Registreren jullie alle vondsten?

Ja wij zijn aangesloten bij alle gemeenten en melden alle vondsten die wij doen buiten onze eigen zoekservice ook direct bij de desbetreffende gemeente. Hierdoor is onze hulp nog eens veel efficiënter dan bij welke andere registratie en of zoek service dan ook. Dus bent u iets kwijt maar weet niet waar meld ons dit ook. Wij zijn bekend met de systemen van de gemeenten & download.

Welke voorwerpen kunnen jullie vinden?

Vrijwel alle voorwerpen die metaal bevatten kunnen we voor u opsporen, de meeste zoek aanvragen zijn om goud, trouwringen en andere sieraden terug te vinden maar natuurlijk ook telefoons en andere items worden veel gevonden.

Hoe kan ik jullie bereiken?

Om de zoekservice van “gevonden-verloren.nl” aan te vragen vult u het formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Voor al uw overige vragen kunt u een e-mail sturen via het contactformulier. Natuurlijk kunt u altijd bellen van 08:00 tot 21:30 op telefoon nummer : 0629067470 / 0651788775

Facebook

gevonden-verloren