Wie zijn wij?

Wij zijn de stichting gevonden-verloren. Een groep vrijwilligers die met behulp van diverse materialen zoals metaaldetectoren, magneten en pinpointers mensen helpen met het terugvinden van verloren dierbare items.

Maar we doen meer!

Het begon allemaal bij initiatiefnemer en voorzitter van stichting gevonden-verloren, Martin van Hees. Soms eens iemand helpen met de metaaldetector, hoe het ooit begon, is inmiddels ‘uit de hand gelopen’ naar veel vondsten en tranen van geluk.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vrijwilligers stichting met meer dan 40 personen. Niet alleen de ervaring van onze vrijwilligers is indrukwekkend, maar ook het materiaal is zeer gevarieerd. Hierdoor zijn we in de loop der jaren op steeds meer manieren inzetbaar geworden, en kunnen wij op ieder soort terrein aan de slag.

Waar zijn we inzetbaar?

Het maakt niet uit waar iets verloren is, als we toestemming krijgen tot opsporing gaan we waar we kunnen. Of dat nu op het land is of in het water. Wij worden bijvoorbeeld vaak gevraagd te zoeken naar verloren voorwerpen op stranden, in bossen of tuinen en op akkers maar ook in de grachten of havens.

Wij duiken ook met onze metaaldetectoren

In onze vrijwilligers groep zitten een ruim aantal gecertificeerde duikers, gespecialiseerd op vele facetten.
Van grachten, tot havens tot open water, ook in sloten en vijvers zijn we inzetbaar.

Een inzicht wat wij doen met onze service en onze vrijwilligers :

Wij helpen u waar en wanneer mogelijk

logo be